Gullemig har både praktiska och mysiga produkter för dig och ditt barn. Se mina produkter och inspireras:

Babynest

Babynest

I ett babynest sover ditt barn tryggt och säkert sin första tid i livet. Jag syr mina babynest med uttagbar madrass för enklare tvätt och gör kanterna extra breda och höga för att ditt barn inte ska rulla ur det. De är sydda med något lägre kant i huvudänden för att bebisen ska kunna reglera värmen bättre i sitt lilla bo.

Frottéskydd

Frottéskydd

Frottéskydd till skötbädd som håller madrass och tyg fräscht. Kan även användas i skötväskan för ett trevligare besök på allmänna skötbord, eller egentligen vart som helst. Tillverkat i bomull och i plastad frotté för att förhindra läckage.

Bäddset till spjälsäng

Bäddset till spjälsäng

Bäddset i underbara färger och mönster att bädda ner små hjärtan med i spjälsängen. Väljer du ett muslin-set får barnet en mjuk upplevelse. Ju mer du tvättar bäddsetet, desto mjukare blir det.

Filtar och snuttefiltar

Filtar och snuttefiltar

En mysig filt eller snuttis är en trygghet för de små. Hos Gullemig hittar du ett stort utbud av filtar i olika färger, mönster och utföranden. Det finns något för alla.

Sovdjur

Sovdjur

Med sin mjuka bomullskropp blir sovdjuret en mysig kompis i ditt barns säng och är perfekt att ha i spjälsängen när man ska övergå från babynest. Sovdjuret ser till så att små armar och ben håller sig på insidan av spjälorna och gör spjälsängen mer ombonad och trygg för små barn.

Babywrap

Babywrap

Enligt rekommendationer så ska barn inte åka i bilstol med tjocka vinterkläder på – en babywrap är då perfekt att svepa in ditt barn i och du slipper filtar som åker ner på marken. En mysig och varm filt när kylan slår till.

Tubis

Tubis

Våra små älskar att ha det ombonat omkring sig. En Tubis gör det både mysigt i barnvagnen samtidigt som den ger ett stöd. Det finns ett stort utbud av mönster och färger på tyg att välja bland, och självklart får du hjälp att hitta något för dig!

Mössor och halsdukar

Mössor och halsdukar

Mysiga mössor och halsdukar till de små. Hos Gullemig kan du välja namntryck som tillval på mössor och du väljer själv om du vill ha en ofodrad eller fodrad mössa med 100% ren bomullsfleece.